Mikä on seksiholisti ja mitä on seksuaalinen raittius?

Voimme puhua vain omasta puolestamme. Nimettömien Seksiholistien erikoistunut luonne voidaan parhaiten ymmärtää sillä mitä tarkoitamme sanalla seksiholisti.

Seksiholisti on ottanut itsensä kokonaan pois hyvän ja pahan asiayhteydestä. Hän on menettänyt kontrollin, ei ole enää vapaa valitsemaan, eikä pysty lopettamaan. Himosta on tullut riippuvuus.

Tilanteemme on samanlainen kuin alkoholistilla joka ei enää siedä alkoholia ja jonka on lopetettava juominen mutta on koukussa eikä pysty lopettamaan. Seksiholistin, tai seksijuopon, tilanne on vastaava. Hän ei enää siedä himoamista mutta ei pysty lopettamaan sitä. Joten seksiholistille minkäänlainen seksi itsensä kanssa tai partnerien muun kuin puolison kanssa on edistyvästi addiktoivaa ja tuhoisaa. Näemme myös että himo on ohjaava voima seksuaalisen käytöksemme takana ja todelliseen raittiuteen sisältyy edistyvä voitto himosta.

Nämä johtopäätökset pakotettiin meille kokemustemme ja toipumisemme käännekohdassa. Meillä ei ole muita vaihtoehtoja. Mutta olemme havainneet että näiden asioiden hyväksyminen on avain onnelliseen ja riemukkaaseen vapauteen jota emme muuten voisi kokea.

Tämä tulee lannistamaan ja sen pitäisikin lannistaa monia kyselijöitä jotka myöntävät oman seksuaalisen pakkomielteisyytensä, mutta jotka haluavat vain rajoittaa ja nauttia siitä, samoin kuin alkoholisti haluaisi rajoittaa ja nauttia juomisesta. Ennen kuin meidät oli ajettu epätoivon partaalle, ennen kuin me todella halusimme lopettaa mutta emme pystyneet, me emme antaneet itseämme tälle toipumisohjelmalle.

Nimettömät Seksiholistit on niille jotka tietävät että heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa ja heidän oman valistuneen etunsa tulisi kertoa tämä heille.